VISSCHER SEAFOOD ZWOLLE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 169 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Visscher Seafood Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 18:32 In 1 woord.........verrukkelijk
16 mei 2024 om 20:08 Eigen verzoek later te leveren, dus 2 uur en een kwartier. Perfect op tijd kwam de bezorger.
4 mei 2024 om 19:02 Eten was prima, bezorging was later dan afgesproken
25 apr 2024 om 19:36 Het eten was snel geleverd. Dit vind ik de lekkerste Viswinkel uit Zwolle. Ik wordt altijd blij van deze lekkere viszaak. Ik zeg ga zo door Toppers!
25 apr 2024 om 19:18 Wqs lekker
20 apr 2024 om 11:24 Na enige tijd van bestellen is het nu wel eens tijd voor een beoordeling. Als ik vis bestel is dat altijd bij Visscher. Waarom? Ze hebben mij nog nooit teleurgesteld, kwaliteit is altijd goed, snelle bezorging. Zin in vis? Dan zit je hier goed!
12 apr 2024 om 21:00 Weer heerlijk gegeten
8 apr 2024 om 15:43 Vis was niet echt warm
4 apr 2024 om 20:24 Weer heerlijk en goed warm!
11 mrt 2024 om 19:05 Besteld voor 17:00, werd bezorgd om 16:15, het was al koud dus zodra we gingen eten. Jammer
26 feb 2024 om 17:26 Super. Patat en vis was goed en lekker zoals het hoort. Bezorging was supersnel en vriendelijk Bestel voortaan hier ipv de slappe vis van theo Muys
9 feb 2024 om 22:17 Helaas ontbrak de saus bij de kibbeling terwijl dit wel was aangegeven. En kibbeling zonder saus is een totaal andere ervaring.